Nu kör vi!!


I act like I don't care, but inside, I care even more than you can ever think.

Hey. Real förlorade igår vilket var riktigt synd, hade hellre sett real i final än Bayern. Aja.
Skolan idag var rätt chill, va ju i simhallen men vi blev klara där rätt snabbt.
Kom hem för en stund sen efter varit ute och sprungit en runda i regnet, riktigt gutt om man räknar bort regnet! Ikväll händer inte ett skit.
Ska ta en powernap nu innan maten och rensa tankarna lite.
Imon är de fredag vilket är awesome!!

Kram Linnea:)

Bjuder på bilden..;)


Fotboll

Hey! Just nu sitter jag och väntar på att matchen ska börja vilket den gör snart! Real madrid - Bayern munchen ikväll Synd som satan att barca inte gick vidare igår men aja. Idag var jag på stan med Julia, Ebba var med en stund oxå. Jag köpte en jeansjacka och en söt topp. Sen blev de thai silk till middag!
Har pluggat klart de mesta idag, bara nån jäkla bildanalys kvar ;P
Imon ska vi till simhallen med skolan, sen har vi lång dag i skolan, sen ska jag träna:)
Nu börjar matchen här snart.:)

Kram Linnea:)

 


.

I'm going to smile like nothing is wrong, talk like everything is perfect, act like it's all a dream, and pretend like it's not hurting me.


Hey, remember me? We were best friends when you were single.

Tjo! Dålig uppdatering.. Men blogg.se appen suger å som sagt hatar jag å blogga från datorn.
Men iaf, jag har inte gjort så mkt dom senaste dagarna, varit i skolan typ, sen i fredags var jag med Ebba och igår åkte jag och Julia till Leos lekland med min lillasyster, funfun! Sen åt vi en välförtjänad kebabpizza på flamenco:) mums! Jag sov hos henne oxå. Kom hem för nån timme sen typ och nu har jag duschat osv. Ska snart åka å träffa malm en stund. Sen hem och plugga och sen avslutar jag kvällen med big brother!

Kram Linnea :)

Bjuder på lite bilder från Leos :)

 

 

 

 


You have the right to leave someone, but at least tell them why. Cause what's even more painful than being abandoned is knowing you're not worth an explanation.


Ryggjävel

Vaknade idag och sträckte ryggen nått förjävligt. Åkte till skolan lite senare sen och sen till tandläkaren. Imorgon kommer Carina och Linn hit :) mysigt!

Kram Julia :)


I hate the fact that you ignore me for so long, then you start talk to me like nothing happened.

Hey! Nu har jag precis krupit ner i sängen. Är så jävla trött. Hade en sjukt seg dag i skolan å sen va jag i stan med malm. Sen har jag inte orkar göra mer så har bara degat vid datorn/tv å snackat med goa vänner!:)
Imon vet jag inte vad jag ska göra men går bara till ett i skolan så de e chill. Får väl se vad jag hittar på!
Har verkligen inte nått kul å blogga om längre känns de som, kanske inte kommer inlägg varje dag längre men vi får la se!
Nu ska jag sova för att ens orka resa mig upp imom bitti, tjugo i sju ringer klockan! Grejt -.-

God natt /Linnea


Take me as I am, or watch me as I go.

Tjo! Kom en för en stund sen och gjorde mig en kopp kaffe, är så sjukt trött men om ja sover nu kmr ja verkligen inte kunna sova inatt.
Idag i skolan hade vi nån dans i 3 timmar typ och sen matte där vi inte gjorde ett skit och sen bild! Rätt chill dag men jobbigt ändå :))
Ikväll ska ja inte göra nått, har inte så mkt denna vecka förutom matteprov på fredag och engelska muntligt nationella imon :P

Kram Linnea :*


Before you ask someone why they hate you, ask yourself why you even care.

Hallå där!
Idag har ja haft en riktigt chill dag, inte gjort mycket alls, men ja klagar inte!;)
Typ allt ja gjort är å kollat tv, såg nån fotbollsmatch å sen mtv hela dagen! Gött! Åkte även å handlade lite. Sen skrivit klart min uppsats!
Har riktigt ångest över att ja ska tillbaka till skolan imon, har verkligen inte lust..
Efter skolan ska ja iaf dra in till stan å fixa lite saker!
Ikväll ska ja bara fortsätta Chilla å kollar big brother. Vi är nästan klara med renoveringen i källaren så de e supermysigt där nu:)

Kram Linnea :*

Duckface is always a safe pose!^^


So we ignore eachother, and pretendent the other person doesn't exist, but deep down, we both know it wasn't supposed to end like this!

Tjo! Idag sov ja länge och sen åkte ja å mamma in till stan och sen kollade ja på när min bror spelade innebandy. När vi kom hem var vi ute å spelade fotboll å ja försökte lära min lillasyster att cykla, snart så kan hon:) sen städade ja mitt rum riktigt ordentligt, har nog aldrig varit så städat som de e nu.
Men nu ska ja starta en film. Ska se en skräckis helt ensam.. Forever alone...
Kommer döö!

Kram Linnea :*


tjooo

är hemma nu typ;) hade awesome med mina söta vänner. började att ja åkte hem till en vän och vi va några där o så kom de några fler sen. Sen åkte vi hem till en annan kompis å kollade hans nya lägenhet och snackade å sådant. Sen skulle dom vidare till en annan men dit ville inte ja åka så ja åkte hem, haha ^^ orkar inte berätta mer detajler vad vi gjorde men hade en awesome kväll iaf! :)
imon ska ja å mamma in till stan å fixa mina byxor och sen har ja lite småplaner på för kvällen men får se om de blir nått av de :)
kram linnea:*
tog inga bilder ikväll så ni får en gammal flummig glad bild;) haha dör lite varje gång ja ser den^^

Nattis

Orkar knappt blogga längre. Har ingen motivation överhuvud taget.! Iallafall jag har inte gjort något speciellt idag . Varit barnvakt typ och pratat med kompisar och kollat på film.
Har inget att säga men jag kommer inte blogga så ofta. Lite ibland tills jag har mer motivation och har något att skriva om för sånna här inlägg är bara tråkiga.

Godnatt / Julia<3


No matter what, we party tonight!

Tjo! Hade en aschill morgon. Vaknade strax efter tolv och åt asgod frukost. Sen fixa Malin å ja lite grejer i stan och sen har ja pluggat å tagit en låååång dusch. Nu har ja ätit good tacos och snart ska ja gå till bussen å åka å träffa några kompisar! Awesome!!

Kraaam Linnea :*

Orkar inte ta seriös bild, haha^^

 


Don't be afraid to forgive and forget, life is too short to hold grudges.

Hej! Igår runt två ringde malm mig och då skulle vi tydligen träffa två boys i stan vid fyra. Så fick stressa massor å in å träffa dom. Riktigt skoj vare:) Kom hem runt halv 9 och sen kom malm till mig igen och sov hos mig, mys!
Idag åkte jag och malm in till stan igen där vi träffade bekko och sen åkte ja till gymmet och körde ett konditionspass! Härligt! Och sen efter de har ja bara varit hemma å chillat.
Tänkte tipsa om en riktigt god kvällsmat. Ta sån här pågenlimpa och doppa i vaniljyoghurt. Låter jäkligt skumt men är sjukt gott :)

Kram Linnea;)

Ser hemsk ut så blir bara bilder på gottigott som ja ätit idag xD

 


I wont give up, no I wont break down, sooner than it seams, life Will turn around!

Tjo! Sitter å väntar på bussen i stan just nu. Gick upp vid halv 8 imorse för hade ett möte i stan vid halv 9. Sen träffade jag pappa en stund och vi tog en fika och bara snackade. Sen nu tog jag en kort runda på stan med malmis oxå!
Nu ska ja hem å typ Chilla. Ikväll blir de å träffa malm. Ska eventuellt festa men vi får se:)

Hörs sen! Kram Linnea :)


.

No one knows me, so before you judge my life, my past or character.. Walk in my shoes, walk the path I have travelled, live my sorrow, my doubts, my fear, my pain and my laughter.. Remember everyone has a story, when you have lived my life, than you can judge me.


Hellå

Gick upp tidigt i morse för skulle till tandläkaren vid 11. Och nu har jag kommit hem å lite så. Sjukt kallt sp satte på mig klasströjan och ska krypa ner under en filt och kolla lite big brother! Myys!
Vene vad som händer ikväll heller, haha roligt liv! Aja vi får se:)

Kram Linnea:)


Hejhåå!

Ligger i sängen och försöker sova , men är så jääkla inte trött så det är inte sant.. Idag träffade jag Linnea en stund ju och sen åkte jag hem och åt massa god mat med min bror och hans familj:) sen ikväll har jag rivit tapeter som gör mig galen så fort jag tittar på dom! Helt crazy vad jobbigt det är ! Imorgon åker jag kanske och träffar Linnea i stan och sen ska jag och mamma fixa lite stuffs sen efter:)

Godnatt kram Julia:)


We don't talk anymore, and you know what the saddest part is? We used to talk ever day.

Tjo! Vaknade runt 11 idag och gick upp å hade bara slö morgon med god frukost åså. Sen strax efter 1 kom Julia hit. Vi chillade bara, å bakade paj! Haha
För en stund sen åt ja även kroppkakor! Mumms!!
Ikväll blir de nog att träffa malmis men vi får se;)

Kram Linnea:)


För ett tag sen pratade vi till 4 på natten, idag är jag glad om jag får ett "hej".

Sitter nu och kollar på bb med en cider och smarties!:) gott!
Imon ska ja träffa jullan:)

Kram Linnea:)

Fint ljus här i mallans rum. Mamma å Janne tog tvn uppe så sitter här nere:)


Påskmat!

Idag har jag och familjen varit hos farmor och farfar och ätit sjukt mycket god påskmat och fika och efterrätt osv! Alltid lika mysigt :) gårkvällen var helt Okej tycker jag :) . Har inte så mycket att säga haha men Jaja ha det bra !

Kram Julia


Now it's My turn to fly, let this be the last time I say goodbye.

Tjo! Är riktigt trött idag! Vaknade för ett tag sen och har knappt orkar fixa iordning mig utan blev bara chillkläder å knappt nått smink. Och nu ska jag åka till löttorp och fira påsk hos farmor med släkt! Trevligt!
Ikväll har ja ingen aning om va som händer, sånt som märks:)

Kram Linnea:)

Bjuder på en tröttis bild där ni även ser dagens outfit;)


Club nordic!

Norlie & kkv va sjuka så dom kom inte men club nordic körde på ändå. Helt okej kul faktiskt, vi träffa massa människor och bara shakade loss!!
Men nu ska ja sova, sjukt trött!

God natt/ Linnea:)


I've been waiting for a long time, all for you!

Tjena mittbene!
Här sitter ja en fredagskväll å inte gör ett skit, kul liv!
Aja imon blire en låång sov morgon och sen fixa saker inför kvällen. Då blire Norlie&kkv' med Ebba å Julia! Gött!!
Förut idag åkte jag till handa med Ebba! Hittade inget typ:)
Men nu ska jag prova lite kläder jag kanske ska ha imorgon, men först måste ja städa lite i mitt rum:) en stoooor röra alltihop igen..

Kram Linnea:)


Fml!!

Mitt öga är helt fuckat!! Helt jävla illrött! Gör ont oxå:( kul att ja ska behöva se ut såhär imon på norlie&kkv!
Aja Ska sluta klaga! Idag ska ja inte göra mycket. Typ Chilla. Vill inte gå ut eller nått ikväll eller pga mitt öga.. De går knappt att hålla öppet heller!!
Men nu ska ja ta en dusch å lite så!

Kram Linnea


Life has many chapters for us, à bad one dosn't mean the end of the book.

Har kommit hem nu och ätit å sånt:)
Ska snart bege mig mot bussen igen å träffa malmis! Får se vad vi hittar på!
Nu är de iaf lov och och känns jäkligt gött. Har inte mycket planerat men ska bara träffa Goa vänner och ha förjävla kul;)
Nä nu ska jag höra med malm om hon är klar nån gång så jag kan åka:P

Kram Linnea:)


Tralala

Har ingen aning om varför förra inlägget blev så cp. Men skitsamma. Nu kom jag hem från stan för 1 timme sen eller nått. :) sitter och pratar med Ebba nu och ska snart städa och sen riva tapeter ..
Ikväll kanske Linnea kommer hit och hjälper mig om hon orkar .

Nu har vi lov iallafall. Fett skönt ! Imorgon ska jag vara med Persson och sen på lördag ska jag Ebba och Linnea på Norlie och KKV! Kuuul:D

Kram Julia

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2651899/images/2012/pic_197077277.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2651899/images/2012/pic_197077355.jpg" class="image">


Elevens val

Nu har vi elevens val. Vi sitter och kollat på planet earth filmer. Liiiiite tråkigt.. Förut idag så hade jag och linnea syslöjd :) vi skrev lite på tshirtar haha skitfina blev dom!

Hörs sen kram Julia :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2651899/images/2012/pic_197033183.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2651899/images/2012/pic_197033183.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2651899/images/2012/pic_197033183.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2651899/images/2012/pic_197033183.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2651899/images/2012/pic_197033183.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2651899/images/2012/pic_197033183.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2651899/images/2012/pic_197033183.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2651899/images/2012/pic_197033183.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2651899/images/2012/pic_197060798.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2651899/images/2012/pic_197060798.jpg" class="image">


God morgon!

Nu har jag fixat klart mig och sitter å chillar innan jag ska åka om 25 min typ.
Som Julia sa åker vi in till stan efter skolan med Ebba. Sen ska jag träna och kanske träffa malmis en stund:)

Kram Linnea:)

Chillar med en energidryck, haha de blir min frukost idag;)


Nattis

Går och lägger mig nu. Har precis kollat klart på big brother nu! Föresten så har min skolavslutningsklänning kommit nu och jag är supernöjd! :) imorgon är det elevens val och sen efter det drar jag Ebba och Linnea in till stan en sväng :)

Godnatt !kram Julia:)

Klänningen


Flyger fritt!

Hej! Kom hem nyss typ! Har varit och käkat på Athena med mamma,Sandra och Malin:) supermysigt å riktigt gott!!
Imon är sista dagen i skolan sen tar jag lov! Underbart!!
Allt börjar känns sjukt bra nu igen! Ännu mer underbart!!!
Aa men nu sitter jag vid datorn å snackar med några med en energidryck i handen:)

Kram Linnea:)

Bild innan vi åkte och i bilen med maliin;)


Svar på frågestunden!

Voppsan om FRÅGESTUND!:
jag har några frågor;
1. Vilken parfym använder ni?
2. Hur ofta brukar ni städa era rum?
3. Vem av er är kaxigast?
4. Om ni fick ta med 4 saker till en öde ö, vad skulle ni ta med?
5. Prinskorv eller köttbullar?
Voppsan om FRÅGESTUND!:
jag har några frågor;
1. Vilken parfym använder ni?
2. Hur ofta brukar ni städa era rum?
3. Vem av er är kaxigast?
4. Om ni fick ta med 4 saker till en öde ö, vad skulle ni ta med?
5. Prinskorv eller köttbullar?
Svar:
1.linnea-jag varierar mellan britney spears och sarah jessika parker.
julia- jag använder bs midnight fantasy occh sarah jessika parker jag oxå:)
2.När de behövs.
3.Linnea;)
4.vi har ingen aningxD
5.köttbullar.
Kickan Kicksson om FRÅGESTUND!:
1 vem av Percy och Anders tycker ni e snyggast (alltså lärarna)
2 Tror ni på "förbannelser" eller "andliga fenomen"?
svar:
1.oohh den är svår asså, delad etta!
2.Vi tror ej på förbannelser men kanske lite på andliga fenomen.
Lilla Vilma i Österrike om FRÅGESTUND!:
1. Vad tycker ni är varandras bästa egenskap?
2. Vem är er snyggaste kompis?
svar:
1.julia- linnea är stöttande!!
linnea- julia får mig att må bra när jag är nere!!
2.ebba och hamid på delad etta!;) haha
Anita (på expeditionen) om FRÅGESTUND!:
Fin blogg, men...
...vilken färg har ni på era ögon?
svar:
julia har blå och linnea har grönblå.
Terry Brown om FRÅGESTUND!:
1. Drömresmål?
2. Har ni varit i Australien?
Svar:
1.linnea- de skulle va sjukt kul att åka till sydafrika och Usa!
julia- Usa!
2.nej och nej.
Anonym om FRÅGESTUND!:
tycker att ni är så jävla söta :):P
svar:
man tackar, man tackar;)
Lina om FRÅGESTUND!:
hejhejhej!
1. allergisk mot nått?
2. syskon?
3. favoriträtt?
4. singel eller i ett förhållande?
svar:
1.nej ingen av oss är allergisk mot nått.
2.linnea- jag har tre småsykson(halvsyskon) och sen två hel storasystrar.
julia- två storebröder och en stora syster.
3.Vi båda älskar tacos och kebabpizza:D
4.båda är singlar! no boyfriend, no problems! haha
Hibbe Hobbeström om FRÅGESTUND!:
1. Vad har ni för intressen?
2. Favoritfilm?
3. Favoritraggningsreplik?
svar:
1.umgås med kompisar typ.
2.ingen av oss har nån.
3.tjena kexet, står du här och smular? haha nej men vi vene xD
emma om FRÅGESTUND!:
1. gör ni något speciellt på fritiden?
2. har ni någon gång varit i ett förhållande?
3. hur länge har ni varit vänner?
svar:
1. träffar kompisar, tränar och sådant!
2. inget seriöst.
3. 6 år, snart 7.
melina om FRÅGESTUND!:
1.festar ni ofta?
2.har ni någon gång druckit alkohol?
3.rökt/drogat?
4.favoritdryck?
5.favoritmat?
svar:
1.linnea- ja rätt så ofta, inte varje helg!
julia- inte så ofta;)
2.båda två svara ja.
3.linnea- rökt ja, drogat nej
julia- nej, nej.
4.COLA
5.↑ kolla upp.
Knake om FRÅGESTUND!:
1. Har ni solat solarium nån gång?
svar:
1. linnea- ja.
julia- haha nej ;P
Hamid om FRÅGESTUND!:
då har jag några frågor!
vad har ni för intressen?
vad brukar ni göra på fritiden?
vad är era typer av killar?
hur ofta brukar ni festa?
svar:
1. kompisar, träna å ha kuuul!(chaqmaq)
2.samma som förra svaret;)
3. vi tkr rätt lika om killar. de ska va lagom långa, bra uteseende, bra humor, fint leende och bryr sig om tjejen!
4.linnea- rätt ofta, inte varje helg.
julia- inte så ofta;)
Fredrik om FRÅGESTUND!:
1. Faan va lame detta var, går det att göra bättre?
2. byt färg, grön?
3. vad tänker du på nu?
4. om svaret på föregående fråga är "på dig", så undrar jag. vad tänker du då?
5. vad är eran favoriträtt? inte mat nu asså, utan domstol. (finns 3 instanser, slå upp de!)
6. varför i hela friden bor du vid flyget linnea? -.-
7. vart bor julia?
8. erat favoritmål? i fotboll alltså..
9. tränar ni mkt? vad för träning? att träna käken räknas inte!
10. sista frågan: varför finns det spöken? :o
svar:
1.hah nej;)
2.nej.
3.på dig.
4. på hur jäkla tråkig du är jämt fredde!
5.hur ska vi kunna veta detta?-.-
6.inte fan vet jag, morsan skaffa hus här vettu!
7.tegelviken.
8.julia- mitt FIFA mål mot dig!
linnea- jag kollar inte på fotboll men ÄLSKAR barca & messi.
9.ibland. på friskis&svettis. :)
10. för att dom ska kunna komma å skrämma dig när du sover!
Visslan om FRÅGESTUND!:
Hur gamla är ni?
svar:
15 och fyller 16 iår.
Anonym om FRÅGESTUND!:
1. Vilka stora bloggar läser ni?
2. Vilka "små" bloggar läser ni?
3. Tatuering? Piercing?
4. Vilken skola ska ni gå på till hösten?
svar:
1. linnea- Kenzas, Kissies och Paows. Ibland hugo rosas.
julia- läser typ bara kenzas.
2. linnea- läser typ bara en och de e http://juliahofsweden.blogg.se/.
julia- läser typ inga småbloggar.
3. båda har i öronen. linnea har i navel. inga tatueringar.
4.Båda ska gå John Bauer:)
Så, hoppas ni är nöjda med svaren!
kram julia&linnea♥

FRÅGESTUND!

Nu har vi tänkt att ha en frågestund på bloggen ! kommentera alla era frågor så ska vi försöka svara så gott vi kan :) 

KOMMENTERA NU ! :D


.

Can I be the one that make you settle down, if I Will be the one I'll never run around. Take another shot and I won't let you down. Not anymore, I'm not like before!


nu tänkte ja sova tror ja, är inte alls trött men måste försöka för ska upp tidigt imon å gratta mamma för hon fyller år :) sen blire läkaren och senare skolan:P
god natt/ Linnea

Chili!

Tror inte hunden gillar mig längre haha.

Chili kör på bitchblicken


À relationship is only made for two, but some bitches don't know how to count.

Tjo!
Har inte rest mig i sängen än förutom att ja följde Ebba en bit förut. Nu sitter ja bara med datorn å snackar med folk å dunkar musik.
Jag orkar inte fixa iordning mig å vi har gäster så orkar inte gå utanför mitt rum, haha:)
Idag ska ja Chilla heeela dagen! Gött!

Kram Linnea :)


RSS 2.0